ATAC LA TITLU! Echipele din Liga I si-au betonat ofensiva! Bizonul si Dragonul vs. Marica si Bawab vs Mutu si Tucudean

ATAC LA TITLU! Echipele din Liga I si-au betonat ofensiva! Bizonul si Dragonul vs. Marica si Bawab vs Mutu si Tucudean

Echipele din Liga I au reusit cateva transferuri spectaculoase in aceasta iarna. Steaua l-a transferat pe Marica iar ASA a reusit sa ii aduca pe Mutu si pe Tucudean, doi atacanti cu trecut dinamovist ce nu au fost insa ofertati de fosta lor echipa.

Acestia se adauga deja cuplurilor ce s-au "consacrat" in 2015. Liderul Astra pare sa ramana fara duetul Alibec - Budescu, insa Daniel Niculae e gata sa isi intre in rol. Acesta a avut cateva evolutii foarte bune, reusind sa marcheze si 2 goluri.

Dinamo sta si ea bine. Gnohere si Essombe, adica Bizonul si Dragonul, asa cum sunt porecliti cei doi, au marcat impreuna 12 goluri in turul de campionat, aducand aminte de celebrul cuplu N&D de acum 10 ani, format din Claudiu Niculescu si Danciulescu.

Si Steaua s-a intarit in atac, acolo unde a schimbat liniile complet. Tade a fost exclus iar Tudorie se pregateste sa plece imprumut, la echipa fiind adusi Marica si Bawab. Acestora li se poate adauga Budescu insa acesta nu a semnat inca si va fi folosit oricum in spatele varfului Marica de catre Reghecampf.

Cele mai spectaculoase transferuri au fost facute de ASA, acolo unde Grigoras i-a convins pe Mutu si Tucudean sa semneze cu echipa din Targu Mures.

Golgheterul campionatului, Ioan Hora, nu sta rau la cifre, insa acesta este singurul jucator al Pandurilor care a dat randament ofensiv.

Cine are cel mai bun atac? (8705 voturi)
 
Astra: Alibec - Daniel Niculae
552 voturi
 
Viitorul: Tanase - Cernat
514 voturi
 
Dinamo: Gnohere - Essombe
22.32%
1943 voturi
 
Steaua: Marica - Bawab
56.54%
4922 voturi
 
Pandurii: Hora - Radut
174 voturi
 
ASA: Mutu - Tucudean
600 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de dolari
BRAT

Modifică setările cookies