ATAC fara precedent la Astra: "S-a umplut paharul! Asta inseamna caracter?" Dezvaluiri incendiare din vestiarul echipei:

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 18:37

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Discutiile continua la Astra pe subiectul Tembo. Ultimul care a oferit detalii despre jucatorul giurgiuvenilor a fost Dinu Gheorghe:

"Tembo a fost tratat cu respect, poate este cel mai bun jucator din lotul Astrei. Avem nevoie de el, dar trebuie sa se supuna regulilor, sa respecte colectivul, sa se prezinte la program. Daca el nu intelege asta, iata ca s-a umplut paharul. A venit la pregatire cu 15 zile intarziere, intr-o perioada de acumulare, asta inseamna caracter? Indiferent de ce se va intampla, Tembo nu va mai juca prea curand la Astra.

Tembo trebuie sa se prezinte la antrenamentul din aceasta seara. El are dreptate sa ma atace. I-am dat doua salarii in avans si nu l-am amendat pentru ca a avut 3-4 kilograme in plus in permanenta. Daca nu primea banii trei luni, mai statea vreo clipa? Patronul poate sa spuna orice, el a fost nemultumit de evolutiile lui, dar nu i-a dat in cap. Eu nu cred ca pleaca, isi asuma niste riscuri enorme", a spus presedintele Astrei.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT