Astra, fara victorie in Liga I! Mihai Stoichita a fost demis de la Astra!

Autor: Sport.ro
Marti 31 August 2010, 15:37

	Astra, fara victorie in Liga I! Mihai Stoichita a fost demis de la Astra!

Oficialii clubului ploiestean au anuntat astazi ca Mihai Stoichita nu mai este antrenorul Astrei

Patru puncte in sase etape este bilantul foarte slab al Astrei, care i-a facut pe oficialii clubului sa ia masuri. Mihai Stoichita a fost anuntat ca de astazi nu mai este antrenorul echipei, informeaza ProSport.

Astra a inceput campionatul cu gandul la un loc care sa le perimita accesul in cupele europene in sezonul viitor, insa nu a obtinut nicio victorie in sase etape.

Patronul de la Astra Ploiesti, Ioan Niculae, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca atat antrenorul Mihai Stoichita cat si conducerea gruparii prahovene sunt nemultumiti de rezultate echipei si cel mai probabil contractul dintre cele doua parti va fi reziliat de comun acord.

"Nu se pune problema de o demitere a lui Mihai Stoichita. Si el a ridicat problema, am inteles, de echipa, ca este nemultumit. Noi atat am putut sa facem. Inca nu se poate vorbi de o reziliere, cel mai probabil maine el se va intalni cu oamenii mei si se va ajunge la aceasta reziliere a contractului de comun acord", a spus Niculae.

Presedintele executiv al clubului Astra, Petre Buduru, a declarat, marti, ca gruparea ploiesteana s-a despartit, pe cale amiabila, de tehnicianul Mihai Stoichita, din cauza rezultatelor slabe, urmand ca in aceasta seara sa se decida cine va fi noul antrenor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ne-am despartit pe cale amiabila. Fiecare parte a ajuns la concluzia ca isi doreste altceva. Imi pare rau, Stoichita a facut bine echipa la meciurile la care a stat pe banca, insa, din pacate, nu i-a iesit. Sunt, totusi, putine puncte stranse de Astra. Primele sase etape nu au corespuns asteptarilor din acest punct de vedere, asa ca am decis ca este nevoie de o schimbare", a spus Buduru.

Oficialul echipei prahovene a mentionat ca noul antrenor va fi decis in aceasta seara. "In aceasta seara ne vom decide asupra celui care ii va urma lui Stoichita pe banca tehnica. Echipa isi va urma programul stabilit, va efectua un stagiu de pregatire la Brasov", a mai spus Buduru.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT