Marea greseala a Stelei in 2015! Cum a ajuns sa fie la un PAS de drama pe finalul sezonului

Steaua Ladislau Boloni Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Aprilie 2015, 19:54
Data actualizarii: Miercuri 22 Aprilie 2015, 20:06

Steaua tremura pana la finalul campionatului. Avansul urias pe care il avea in top s-a miscorat permanent in ultimele saptamani. Baietii lui Galca mai au doar un punct avans, cu 7 etape inaintea finalului de sezon.

Ladislau Boloni crede ca principala cauza a crizei ros-albastrilor e plecarea jucatorilor importanti in iarna. Keseru, Sanmartean si Szukala au fost vanduti, iar inlocuitorii adusi n-au confirmat decat rar. Boloni crede ca si lipsa de atitudine pe care a aratat-o Galca in unele momente le-a acordat o prea mare importanta jucatorilor.

"Ar fi ceva negativ, urat, ca Steaua sa piarda campionatul. Toate problemele pe care Steaua le traieste se reflecta asupra rezultatelor. Jucatorul trebuie sa stie de cine asculta, trebuie tinut la locul lui. Nu trebuie sa fie nici mai sus, nici mai jos de locul lui. Problemele cu conducerea, arbitrajul, discutiile astea influenteaza mai ales imaginea Stelei, echipa pe care o cunosc si o iubesc.

Pentru Steaua, meciul cu ASA Tg. Mures e decisiv. Pentru ASA, nu e decisiv. Faptul ca Steaua joaca mai putin bine in a doua parte a campionatului se poate lega de plecarea jucatorilor importanti. Chiar echipele mari, fara numele importante, au emotii. Steaua nu e in situatia in care sa-si permita sa piarda jucatori decisivi", a spus Boloni la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!