ASALT la jucatorii Pandurilor! Dezvaluiri din interior: Iordanescu spune ca vedetele lui au fost chemate la alte cluburi!

ASALT la jucatorii Pandurilor! Dezvaluiri din interior: Iordanescu spune ca vedetele lui au fost chemate la alte cluburi!

Edi Iordanescu le cere sefilor de la celelalte cluburi din play-off sa-i lase jucatorii in pace.

Iordanescu Jr transmite acelasi mesaj si pentru propriii fotbalisti, despre care spune ca sunt conectati insuficient la finalul tensionat de sezon.

"Ma supara foarte tare ca in acest final de sezon planeaza incertitudinea asta asupra viitorului. Multi dintre baieti nu mai sunt cu capul aici. Imi asum ce spun, nu-i judec, nu-i condamn, dar nu e OK. Stiu ca sunt tatonati de alte cluburi, de alti conducatori. Fac apel sa se respecte competitia si sa se lase jucatorii in pace. Dupa finalul campionatului fiecare e liber sa discute.

Trag acest semnal de alarma si pentru ca baietii nostri sa ramana concentrati, dar trebuie sa fie aici cu capul si cei care termina contractul. E bine sa termine competitia intr-un fel care sa le creeze perspective pentru viitor. Nu vreau sa amenint, dar daca aceste lucruri persista, voi da nume concrete. Sunt antrenor profesionist, pana in ultima zi de contract ma voi dedica acestei echipe. Vreau cat mai multe puncte si sa terminam cat mai sus", a spus Iordanescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies