ASALT la jucatorii Pandurilor! Dezvaluiri din interior: Iordanescu spune ca vedetele lui au fost chemate la alte cluburi!

Pandurii Targu Jiu edi iordanescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2016, 17:19
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2016, 17:20

Edi Iordanescu le cere sefilor de la celelalte cluburi din play-off sa-i lase jucatorii in pace.

Iordanescu Jr transmite acelasi mesaj si pentru propriii fotbalisti, despre care spune ca sunt conectati insuficient la finalul tensionat de sezon.

"Ma supara foarte tare ca in acest final de sezon planeaza incertitudinea asta asupra viitorului. Multi dintre baieti nu mai sunt cu capul aici. Imi asum ce spun, nu-i judec, nu-i condamn, dar nu e OK. Stiu ca sunt tatonati de alte cluburi, de alti conducatori. Fac apel sa se respecte competitia si sa se lase jucatorii in pace. Dupa finalul campionatului fiecare e liber sa discute.

Trag acest semnal de alarma si pentru ca baietii nostri sa ramana concentrati, dar trebuie sa fie aici cu capul si cei care termina contractul. E bine sa termine competitia intr-un fel care sa le creeze perspective pentru viitor. Nu vreau sa amenint, dar daca aceste lucruri persista, voi da nume concrete. Sunt antrenor profesionist, pana in ultima zi de contract ma voi dedica acestei echipe. Vreau cat mai multe puncte si sa terminam cat mai sus", a spus Iordanescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!