Superliga

ASA face scandal in ziua Supercupei! Ce se intampla cu jucatorii cu cateva ore inainte de meciul cu Steaua (ProTV, ora 21:00)

ASA Targu Mures s-a trezit intr-o situatie care pare fara iesire chiar inainte de startul noului sezon

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Iulie 2015, 08:20
Data actualizarii: Miercuri 08 Iulie 2015, 08:27

Toate conturile clubului ASA sunt sub sechestrul DNA, iar echipa s-ar putea destrama in cazul in care jucatorii nu vor accepta noile conditii de la Targu Mures.

In ultimele 24 de ore, jucatorii au fost bombardati cu oferte din partea impresarilor, mai ales ca cei ramasi pot rupe oricand, unilateral, contractul cu ASA.

Conducerea clubului a postat pe site-ul oficial un mesaj in care ii roaga insistent pe agenti, dar si pe conducatorii cluburilor de Liga I, sa-i lase pe jucatori sa se concentreze la Supercupa Romaniei, meci transmis in aceasta seara de ProTV.

Iata mai jos comunicatul:

"In urma numeroaselor presiuni din ultima vreme exercitate asupra componentilor lotului nostru, clubul ASA Tirgu-Mures doreste sa transmita urmatoarele:

In acesti ani de existenta ai clubului nostru am incercat sa pastram o relatie bazata pe respect cu toti cei implicati in fenomenul fotbalistic. Oferind respect, ne-am asteptat sa primim si noi o mica parte a acestui respect.

Din pacate, in urma ultimelor evenimente petrecute in sanul clubului nostru, nu doar ca acest respect este de negasit, dar atacurile si presiunile asupra jucatorilor aflati sub contract cu ASA Tirgu-Mures sunt de neimaginat.

Nu ni se pare normal ca, jucatori ai formatiei noastre sa fie bombardati in permanenta cu telefoane, mesaje, directe sau prin interpusi, de diferiti impresari sau diferite cluburi.

ASA Tirgu-Mures este in pragul disputarii uneia dintre cele mai importante partide din istoria clubului, Supercupa Romaniei.

Clubul nostru a incercat sa-i capaciteze pe jucatori pentru a lupta pentru culorile clubului, un astfel de trofeu fiind deosebit de important in cariera unui jucator.

Din pacate, acest lucru este aproape imposibil, in conditiile in care, interesul unor asa-zisi oameni de fotbal este doar de a destabiliza clubul si de a sterge cu buretele performantele din sezonul trecut.

Prin urmare, atragem atentia in modul cel mai serios ca, daca aceste presiuni asupra jucatorilor aflati sub contract cu ASA vor continua, clubul nostru va actiona pe toate caile sportive si juridice posibile pentru a demonstra ca nu suntem nici pe departe in situatia in care ne-o doresc unii.

ASA Tirgu-Mures nu se preda. ASA Tirgu-Mures va lupta in continuare. Pentru suporteri. Pentru oras. Pentru dreptate. Pentru respect."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!