"Aratati-mi un alt jucator cu cifrele astea! Steaua l-a vazut si a vrut sa mi-l ia!" Inca o replica dura a lui Hagi la adresa FRF

"Aratati-mi un alt jucator cu cifrele astea! Steaua l-a vazut si a vrut sa mi-l ia!" Inca o replica dura a lui Hagi la adresa FRF

SPECIAL Steaua - Craiova, la Sport.ro, duminica de la ora 20:00

Invitat de Federatie pentru o intalnire, dupa scandalul din ultimele saptamani, Hagi a refuzat, spunand ca nu e locul lui acolo.

"Am primit o invitatie din partea presedintelui Federatiei, sa ne intalnim sa discutam. Dar n-am cum, pentru ca eu sunt pe partea tehnica. Nu vreau sa concurez, nici nu vreau sa interpreteze in alt fel. Eu lucrez la nivelul de copii si juniori si atat. Lotul national e prea mare pentru mine. Sunt altii acolo care raspund pentru rezultatele echipei nationale, nu eu. Eu am slujit fotbalul romanesc 20 de ani, am luptat si v-am facut sa va simtiti mandri."

"Eu nu am interese, eu sunt un club mic din Romania care produce niste jucatori. Nu imi doresc sa fiu la federatie sau sa antrenez nationala. M-au exclus, sa nu pun presiune, e simplu. Nu conteaza opinia mea, am vazut ca sunt exclus din strategia echipei nationale. Vor sa acopere ce zice Hagi. Nu-i nimic, ca opinia publica vede. E ultima oara cand mai vorbesc despre asta, despre anumiti jucatori care merita mai multa atentie. Eu am vorbit la sfarsit de campanie, ca nu am interes"

"Pe Benzar nu l-a vazut nimeni de cand a terminat junioratul. Capitanul echipei '92. Dar a venit Daum si l-a luat la nationala, ca el nu mai tine cont de nimic. Poate nu e cel mai bun, dar e bun si i s-a dat sansa. A fost cel mai bun de pe teren. Tiru a avut suta la suta dueluri castigate in ultimele 3 etape. Cei de la Steaua se uita pe cifre si au vrut sa mi-l ia. Mai aratati-mi un alt jucator cu aceste cifre", a declarat Hagi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică. PNL nu renunță la Cîțu ca premier: ”Nici nu se pune în discuţie”
BRAT
Modifică setările cookies