Aparitie surpriza in loja Stelei! Cu cine a urmarit Gigi Becali derby-ul cu Dinamo FOTO

Autor: Sport.ro
Duminica 09 August 2015, 22:12
Aparitie surpriza in loja Stelei! Cu cine a urmarit Gigi Becali derby-ul cu Dinamo FOTO

UPDATE: Invitatul lui Gigi Becali, care apare in imaginea din articol, este Ambasadorul Indoneziei la Bucuresti, Diar Nurbintoro. Acesta nu are nicio legatura cu cazul romanului condamnat la moarte in Malaysia.

Ambasada Indoneziei a precizat, intr-un comunicat, ca ambasadorul Diar Nurbintoro "nu are nicio legatura cu cazul romanului condamnat la moarte in Malaezia."


Gigi Becali a avut un invitat special in loja la meciul cu Dinamo. Un reprezentant al Ambasadei Indoneziei la Bucuresti a urmarit partida alaturi de patronul Stelei. Oficialul indonezian este apropiat si al ambasadorului Malaeziei, tara care il tine captiv pe romanul Ionut Gologan, condamnat la moarte pentru trafic de droguri.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat in mai multe randuri in ultima perioada ca incearca sa ajunga la oficialii malaezieni de rang inalt, pentru a-i convinge pe acesta sa ii comute pedeapsa romanului Ionut Gologan.

"Fac eforturi ca sa-mi aduc romanul in tara", le-a spus Becali apropiatilor, facand referire la cazul romanului condamnat la moarte pentru trafic de droguri in Malaezia.

Ionut Gologan, un tanar de 23 de ani din judetul Prahova, a primit sentinta pe 16 octombrie 2013, iar avocatii lui fac eforturi mari pentru ca pedeapsa sa ii fie modificata. Mai multe detalii aici

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies