Anuntul de ultima ora al lui Radoi dupa cazul Tudorie! Ce alt jucator a mai fost prins tarziu in oras si amendat

Mirel Radoi n-are de gand sa-l ierte cu usurinta pe Tudorie dupa scandalul din centrul vechi al Capitalei!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2015, 21:08
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2015, 21:44

Atacantul va fi amendat si risca sa piarda lotul primei echipe la urmatoarea problema de comportament. Radoi are de gand sa-l amendeze si vorbeste in termeni duri despre iesirea pustiului din atacul Stelei.

"Tudorie nu va face parte din lot pentru urmatorul meci. A doua oara sper sa nu mai existe pentru el. Daca va exista, nu va mai face parte din acest grup. Sper sa fi inteles ce i-am spus pentru ca nici nu a inceput bine fotbalul si ar fi pacat sa ajunga din nou intr-o situatie cum e cea in care se afla acum. Amenda pentru el nu e de 400 de euro, e mult mai mare", a spus Radoi la Dolce Sport.

Intr-o interventie ulterioara la Sport.ro, Radoi a oferit lamuriri pe marginea subiectului. A aflat pana si ce a consumat fotbalistul in seara in care a iesit in club alaturi de prieteni!

"I-am explicat si lui ce le spun si celorlalti jucatori. Cand eram de varsta lor, nimeni nu mi-a zis ce e gresit si ce nu. M-am lovit si m-am trezit singur. Le-am spus ca au avantajul ca le spun ca e bine si ce e rau. Cu Tudorie am vorbit, sigur. E un jucator de nationala, a facut pasul la o varsta mica spre Steaua, e anormal ca apare in ziare de cancan mai mult decat in ziare de sport. Nu e in regula.

Trebuie sa fie  prima si ultima oara cand se intampla asta. Calitati are, caracterul lui e frumos, am ramas surprins cand am auzit ce s-a intamplat, Am reusit sa descopar pana si consumatia pe care a facut-o cu prietena si prietenii lui. Nu are antrenament, altfel nu-mi dau seama de ce a avut reactia pe care a avut-o. Nu are voie sa produca astfel de incidente. In plus, la 4 fara un sfert nu are ce sa caute in oras. Daca se repeta, poate sa se intoarca unde vrea el, dar nu la Steaua, nu alaturi de grupul asta!".

Antrenorul Stelei a dezvaluit ca si Hamroun a stat mai mult decat avea voie in oras. A fost si el penalizat.

"Hamroun a avut o iesire pana la ora 1, a fost amendat. Nu are voie sa depaseasca miezul noptii in oras. Nici el, nici alti jucatori nu au voie. Sunt diferente intre ceea ce a aratat la inceputul sezonului si ce arata acum, dar problema e ritmul in care se joaca meciurile. Nu a facut pregatirea cu noi si asta se vede. Jucatorii au ajuns prea tarziu, poate a fost o greseala din partea noastra", a explicat Radoi.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies