Marius Avram Liga 1 Romania Superliga

ANUNT OFICIAL! 5 arbitri din Liga 1 se retrag! Marius Avram pleaca din circuit dupa 14 ani

9 arbitri din Liga 1 si Liga 2 si-au incheiat activitatea la sfarsitul anul 2020.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Decembrie 2020, 14:40
Data actualizarii: Miercuri 23 Decembrie 2020, 15:04

Marius Avram, George Radulescu, Marius Nicoara, Daniel Hulubei si Bogdan Velicu sunt cei 5 arbitri din Liga 1 care s-au retras la sfarsitul acestui an, la cerere sau conform Regulamentului de Organizare si Desfasurare a Activitatii Arbitrilor de fotbal (RODAAF).

Cristian Lucaci, Marian Truta, Dorin Voinea si Dan Florin Costin sunt arbitrii retrasi din Liga 2. Observatorii Cornel Corocan si Lucian Maiereanu si-au finalizat cariera dupa ce au implinit 70 de ani. 

"Federatia Romana de Fotbal si Comisia Centrala a Arbitrilor doreste sa le multumeasca acestora pentru intreaga cariera si le ureaza succes in viitor", a fost mesajul FRF.

Marius Avram, arbitru in varsta de 41 de ani se va retrage dupa o cariera de 14 ani. El a stat la centrul partidelor din Liga 1 inca din sezonul 2006-2007. Ultimul meci pe care l-a arbitrat a fost Dinamo - CFR Cluj, scor 0-2, pe 17 decembrie

El este fiul fostului sef CCA, Vasile Avram, iar relatia lui cu instituia nu a fost una buna dupa ce tatal lui a fost schimbat din functie. La sfarsitul anului, Marius Avram si Sebastian Coltescu au fost inlocuiti pe lista FIFA cu Marian Barbu si Andrei Chivulete.

Marius Avram a strans 245 de meciuri la nivelul Ligii 1 

Modifică setările cookies