Nimic de 'cioara imputita'! EXCLUSIV: ce a scris Marius Avram despre conflictul dintre Bancu si De Nooijer

Marius Avram CSU Craiova FC Viitorul Nicusor Bancu Superliga Nimic de 'cioara imputita'! EXCLUSIV: ce a scris Marius Avram despre conflictul dintre Bancu si De Nooijer
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Octombrie 2019, 15:23
Data actualizarii: Marti 01 Octombrie 2019, 15:57

Versiunea oltenilor in privinta evenimentelor de la meciul cu Viitorul e intarita de raportrul arbitrului Avram.

Desi mai multe voci din vestiarul echipei lui Hagi sustin ca olandezul De Nooijer a fost insultat rasial de Bancu in finalul primei reprize, arbitrul de centru Avram si asistentii sai n-au auzit nimic. Cel putin asta reiese din raportul pe care l-au predat CCA in urma jocului de pe Oblemenco!

"Impingere reciproca cu un adversar cand jocul a fost oprit" - e motivul trecut in raport in dreptul explicatiei pentru care Bancu a primit galben.

"Exista un raport oficial, in raport nu exista referiri la vreun incident cu tenta rasista, asa ca nu avem ce sa discutam pe ceea ce spun unul sau altul!", a comentat Marcel Popescu, oficial al Craiovei.

CNCD s-a autosesizat si va analiza 'cazul Bancu'

Daca Bancu e aproape sigur ca va scapa de pedeapsa la comisiile sportive, nu acelasi lucru se poate spune in privinta CNCD.  Asztalos Csaba, presedintele institutiei, sustine ca amenda pentru Bancu poate ajunge pana la 30 000 de lei!

"Exista o prodcedura standard, vom cita toate partile implicate, jucatorii, arbitrul, vom obtine un punct de vedere de la Federatia Romana de Fotbal, adica de la Comisia Centrala a Arbitrilor, de la cluburi si raportul de joc. Dupa care are loc o audiere, se face un raport asupra cazului si se supunue dezbaterii in colegiu si se adopta o decizie. Daca se ajunge la concluzia ca fapta a avut loc, jucatorul risca o amenda incepand de la 1000 de lei pana la 30.000 de lei", a spus Asztalos pentru Agerpres.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!