Liga 1

ANUNT BOMBA facut de Becali! Negociaza pentru fiul omului care a UCIS visul de Mondial al Romaniei

Steaua nu mai cauta atacant in Romania. S-a oprientat spre piata externa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 21:41
Data actualizarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 21:58

Becali spune ca FCSB incearca transferul unui fotbalist din spatiul ex-yugoslav. Mihai Stoica l-a remarcat.

"Am vorbit dimineata cu MM, negociaza cu un atacant. Nu e de la noi, dar am incredere. Mihai Stoica nu greseste. Mi-a spus ca vrea sa il mai vada maine, ca joaca in Europa League. E de la o echipa slaba, da, doar nu o sa luam jucatori de la echipe mari. Dar are valoare, asa mi-a zis MM. Noi luam de prin Slovenia, de prin Serbia", a spus Becali la Digisport.

"Vrem si un fundas central, dar nu suntem disperati sa transferam in acea zona. Prioritar e un atacant", a completat Becali.

Fotbalistul la care face referire Becali e Luka Zahovic, atacant de 22 de ani de la Maribor. Zahovic are 34 de goluri marcate in ultimele doua sezoane si e pe lista unor cluburi Bundesliga, Rusia si a polonezilor de la Lech Poznan. Luka e fiul celui mai important fotbalist sloven din istorie, Zlatko Zahovic, trecut pe la Valencia si Benfica. Zahovic Sr. a fost unul dintre cei mai importanti oameni ai nationalei ex-yugoslave in barajul de Mondial contra Romaniei, din 2001.

Managerul Mihai Stoica se distangeaza de negocieri si spune ca nu a facut decat sa-i ceara unui prieten sa-l urmareasca pe Zahovic la meciul de maine din Europa League contra lui Partizani Tirana. Stoica are interdictie sa se ocupe de transferuri drept conditie a eliberarii conditionate din inchisoare.

Modifică setările cookies