Antrenorul numit de noii patroni ai Petrolului a rupt tăcerea! Ce obiectiv va avea în următorul sezon

Mehmet Topal Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2024, 23:31
Data actualizarii: Marti 04 Iunie 2024, 23:37

Clubul Petrolul a fost achiziționat de doi oameni de afaceri din Turcia, Serhan Cetinsaya și Sertac Guven.

Prima schimbare făcută de noua conducere se va produce la nivelul băncii tehnice, unde Laszlo Balint va fi înlocuit cu fostul mare jucător turc, Mehmet Topal.

Mehmet Topal a dezvăluit ce obiectiv va avea la Petrolul

De-a lungul timpului, Topal a evoluat pentru formații precum Galatasaray, Valencia, Fenerbahce, Basaksehir sau Beșiktaș, dar ar fi la prima experiență de antrenor dacă va ajunge la Petrolul.

Topal a vorbit în presa turcă despre viitorul său pe banca Petrolului. Acesta a confirmat că va ajunge pe banca tehnică a grupării prahovene. Tehnicianul a transmis că obiectivul său va fi calificarea în cupele europene.

În declarațiile sale pentru Demiroren (n.r. agenție de presă din Turcia), Mehmet Topal a spus că este mândru că a fost ales de către echipa din România. Topal a declarat că își dorește ca el și staff-ul său să aibă succes la Ploiești și a mărturisit că obiectivul său este participarea în cupele europene”, au scris turcii de la DHA.com.tr.

  • Staff-ul lui Topal la Petrolul va fi compus din patru colaboratori din Turcia și alți doi din România. 

Laszlo Balint a refuzat să comenteze o eventuală despărțire de Petrolul

Întrebat despre o posibilă despărțire de Petrolul, Laszlo Balint a declarat că nu vrea să comenteze nimic deocamdată și a explicat că nu a primit nicio informație în acest sens din partea conducerii clubului.

Nu comentez absolut nimic. Au mai apărut informații de genul ăsta, cu domnul Ursea. Nu am ce să comentez în momentul ăsta. Nu (n.r. nu i-a transmis nimic conducerea clubului. Exact (n.r. va fi antrenorul echipei și în următorul sezon)”, a pus Laszlo Balint pentru Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!