Andone, prezent la antrenamentul lui Dinamo! Vezi ce le-a spus jucatorilor

Autor: Sport.ro
Sambata 10 Octombrie 2009, 11:25
Andone, prezent la antrenamentul lui Dinamo! Vezi ce le-a spus jucatorilor

Fotbalistii prezenti al antrenamentul lui Dinamo din aceasta dimineata au avut parte de un musafir surpriza, care poate fi chiar viitorul lor antrenor.

Ioan Andone a asistat la antrenamentul lui Dinamo din aceasta dimineata, iar dupa sedinta de pregatire a mers la vestiar pentru a discuta cu jucatorii. ProSport scrie ca Ando le-a promis jucatorilor ca va face tot posibilul pentru a ajunge pe banca tehnica a lui Dinamo.

"Am un mare impediment. Sper sa gasesc intelegere la conducerea lui Al Ahli, dar nu sunt mari șanse. Eu imi respect semnatura. Din ce simt, nu cred ca arabii ma vor lasa sa plec", a spus Ando.


Andone s-a intors in Romania. N-a ajuns inca pe banca lui Dinamo. Seicul de la Dubai nu i-a dat dezlegarea. Aseara, Andone a facut doar 1-1 la arabi si asteapta sa fie dat afara - n-are nicio victorie la Al Ahli. 

Andone a venit mai aproape de Dinamo. E la Bucuresti, dar nu s-a inteles cu Borcea si Badea. Deocamdata.

Arabii vor fi stransi cu usa de dinamovisti. Au apucat sa semneze pentru Printul Cristea si trebuie sa plateasca. Si asta, chiar daca transferul a picat. Ca sa uite de datorie, Borcea le va cere sa-i dea drumul gratis lui Andone.

Borcea n-a avut timp de Andone - a fugit la Belgrad langa nationala.

Daca Andone nu va ajunge la Dinamo, Becali i-l propune lui Borcea pe Bergodi. Schimba orice lege.

"In momentul in care vii la Dinamo, ti se da totul pana la rezultat. Nu cred ca se pune problema sa ma pot intoarce la Dinamo in acest an. Oricum, nu agreez varianta cu manager general. Antrenor principal e altceva, Domnu Turcu a propus un contract pe cinci ani! Sincer va spun. Mi-a zis ca au incredere in mine si ca acum are si el experienta. Am un mare impediment. Cred si simt ca nu ma vor lasa cei de acolo sa plec...

Dinamo are un lot echilibrat, cu dubluri pe posturi. Trebuie sa castige campionatul si sa ajunga in primavara europeana.

Ma bucur sincer ca am avut o discutie cu domnul Turcu. Ei au nevoie de mine, am inteles asta, dar ramane sa vedem daca pot pleca", a declarat Ioan Andone la gsptv.
 

Pedepse sporite pentru conducerea pe contrasens, pe autostradă. Permisul ar putea fi suspendat patru luni
BRAT
Modifică setările cookies