Anamaria Prodan, DEZLANTUITA la adresa lui MM Stoica: "Penibil si duplicitar! Raul echipei!" Atac fara precedent

Anamaria Prodan, DEZLANTUITA la adresa lui MM Stoica: "Penibil si duplicitar! Raul echipei!" Atac fara precedent

Anamaria Prodan raspunde dur dupa atacurile lui Mihai Stoica la adresa lui Golofca si Alibec!

Agentul il face praf pe Stoica printr-o postare pe Facebook: "Penibil", "duplicitar", "raul echipei" sunt termenii in care Prodan il descrie pe MM, apropiat al familiei Reghecampf in perioada 'Reghe' a Stelei.

Anamaria este agentul lui Golofca, dar nu si al lui Denis Alibec. Fostul atacant al Astrei lucreaza cu Florin Lovin.

Prodan s-a enervat dupa ce a citit declaratiile lui MM legate de problemele din afara terenului pe care le are Golofca. Oficialul stelist a povestit ca Daniel Balan, coleg de camera la Rapid CFR Suceava cu Golofca, i-ar fi ascuns iesirile mijlocasului ofensiv pentru a-l ajuta sa ajunga in echipa lui Dica.

"Nu puteam să stim, desi ne-am luat toate informatiile posibile, că Golofca va calca pe bec. Nicolae Dica l-a intrebat pe Daniel Bălan, cu care Golofca impărtea camera cand juca la Suceava, iar acesta i-a răspuns că este un băiat extraordinar, că-si dă viata pentru echipă. Acum, cand au vorbit din nou, Bălan a spus: da, mă, stiam că are problema asta, dar puteam să-i fac rău băiatului. Păi, nu, nu i-a făcut rău băiatului, dar ne-a făcut rău nouă! Bălan stia deci că lui Golofca ii place viata", a spus Stoica.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies