Gabi Tamas Steaua Superliga

Amenda URIASA pentru Tamas, dupa ratarea antrenamentului! Imaginea care l-a TRADAT pe fundasul Stelei! 

Gabi Tamas va primi o amenda record din partea Stelei, dupa ce a ratat antrenamentul de vineri dimineata si a fost exclus din lot de Radoi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Iulie 2015, 11:17
Data actualizarii: Sambata 18 Iulie 2015, 13:12

Tamas a fost exclus din lot de Radoi pentru meciul cu Pandurii, dupa ratarea antrenamentului de vineri dimineata. Fundasul Stelei a raspus cu greu la telefon si l-a anuntat pe Radoi ca e dispus sa vina singur cu masina la Severin. Antrenorul Stelei n-a vrut sa auda si i-a anuntat pe sefii sai. Argaseala il va amenda pe Tamas cu 10.000 de euro, suma dubla fata de cea trecuta in regulamentul de ordine interioara. Tamas nu e la primul incident de cand se afla la Steaua, iar sefii clubului si Radoi vor sa transmita un mesaj clar fundasului in varsta de 31 de ani.


A petrecut cu Niculae?

Gabi Tamas a jurat ca n-a petrecut joi seara, dar contul sau de Istagram l-a tradat. Potrivit Gazetei Sporturilor, Tamas s-a pozat cu Marius Niculae intr-un local, insa imaginea a disparut intre timp. Agentul sau insista ca Tamas n-a petrescut. 

"M-a sunat Gabi, imediat cum s-a trezit. Mi-a si spus ’nici nu stii ce am patit. Nu am ajuns la antrenament!’ Eu l-am întrebat atunci daca este obosit, stiti la ce ma refer, si mi-a spus ca nu, pur si simplu a dormit foarte bine si nu a auzit ceasul. Va dati seama ca daca ar fi fost vorba de o escapada, ceva, s-ar fi aflat. Dar, nu, nu a fost nimic.

Sper ca acest detaliu sa conteze. Nu vreau sa ma gandesc la altceva mai rau, nu vreau sa încep sa-i caut echipa lui Gabi. Nu am facut-o toata vara, mai ales ca erau semnale foarte bune cu integrarea lui, plus ca si el vrea sa continue la Steaua", a spus Florin Manea la Digi.

Modifică setările cookies