"Am vorbit doar la telefon, trebuie sa ne vedem!' Galca asteapta intalnirea cu Becali. Prima reactie dupa victoria cu Gaz Metan

"Am vorbit doar la telefon, trebuie sa ne vedem!' Galca asteapta intalnirea cu Becali. Prima reactie dupa victoria cu Gaz Metan

Gaz Metan 1-2 Steaua | Steaua a batut la Medias si pastreaza diferenta de 7 puncte in fata lui ASA Tg. Mures.

Galca e multumit de echipa lui. Asteapta intalnirea cu patronul Becali, pe care nu l-a mai auzit decat la telefon dupa ce a semnat cu Steaua. Galca isi explica alegerile tactice si vorbeste despre accidentarea lui Tanase din repriza a doua. Capitanul Stelei a iesit accidentat in partea a doua a jocului de la Medias.

"Contra noastra toata lumea joaca bine, e un plus de motivatie, vor sa castige. Victoriile cu Steaua sunt bune pentru toata lumea, normal ca ar fi fost si pentru Gaz Metan. Toti isi doresc puncte cu noi, poate vor sa si ajunga sa joace la Steaua. L-am folosit pe Tosca pentru ca am considerat ca poate juca acolo, in centrul apararii. Au fost multe momente bune de fotbal, Mediasul are o echipa buna. Nu stiu cat de grava e accidentarea lui Tanase, vom vedea, trebuie sa vorbim si cu doctorul si sa aflam exact", a spus Galca la Digisport.

Intrebat despre problema prelungirii contractului, Galca a refuzat sa comenteze. Antrenorul s-a limitat sa spuna ca va discuta mult mai des cu Becali de acum inainte, dupa ce patronul a fost eliberat: "Am discutat la telefon pana acum, nimic mai mult. Avem timp sa vorbim si fata in fata, asta e important!"

Citeste si:Steaua
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cel puțin șapte atacuri armate s-au produs în ultimele zile în SUA. 30 de oameni și-au pierdut viața
BRAT
Modifică setările cookies