"Am venit aici la indemnul lui Cosmin Olaroiu" Prima declaratie a lui Kharja dupa ce a semnat cu Steaua

Marocanul Kharja a semnat cu Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 10:30
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 10:34

"Steaua Bucuresti este o echipa cu o istorie glorioasa, cu mari performante in Europa si campioana en-titre a Romaniei. Sunt entuziasmat si sper ca totul sa fie bine. Il cunosc pe Mirel Radoi. Am venit aici la îndemnul lui Cosmin Olaroiu, cu care am vorbit despre Steaua, despre Romania, despre venirea aici. Sper sa ma descurc bine la Steaua. Normal ca avem sanse sa castigam campionatul! Ne aflam inca la începutul sezonului si mai e mult de jucat. Antrenorul e nou si e nevoie sa punem la punct lucrurile. Echipa s-a schimbat mult in ultima perioada. Important e sa ne apropiem de primul loc. Sunt cateva 4-5 puncte diferenta fata de Astra si sper sa le recuperam pana la sfarsit si sa castigam campionatul", a spus Kharja pentru Digi.

Houssine Kharja are un palmares bogat, fiind un jucator crescut de PSG si Ajaccio, iar apoi a evoluat la mai multe echipe din Italia, pana sa plece in 2012 la Al Arabi.

Printre echipele bifate se numara si Roma, Inter si Fiorentina, pentru care a adunat 46 de meciuri si 2 goluri. De asemenea, marocanul a mai jucat in Italia la Piacenza, Ternana, Genoa si Siena. Ultima data, Kharja a evoluat la Sochauz, pentru care a dat 1 gol in 22 de meciuri.

Marocanul a avut cea mai buna cota in 2009, cand Genoa platea 6,5 milioane de euro pentru jumatate din drepturile sale, cealalta parte fiind cumparata de Siena. Acesta joaca mijlocas ofensiv, putand evolua oriunde in spatele varfului!

CITESTE SI

Modifică setările cookies