MIhai Stoichita Steaua Superliga

"Am vazut si zambete pe banca Stelei la egalul cu Chiajna. Eu am un sfat pentru Iancu!" Fata REALA a unei campioane RUPTE in cel mai greu moment din an

Trei etape mai sunt de jucat in acest final de campionat, iar Steaua a ratat cea mai importanta sansa ca titlul sa depinda 100% de ea.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Mai 2015, 12:13
Data actualizarii: Marti 12 Mai 2015, 12:17

Mihai Stoichita incearca sa explice ce se intampla cum la club, de unde provin principalele probleme si ce ar trebui sa faca actuala conducere din vara, indiferent de deznodamantul acestui final de campionat:

"Steaua rateaza foarte multi, cred ca este si o lipsa de noroc. Atunci cand jocul sufera ai si presiune psihica foarte mare. Constanta nu este ca acum un an, doi, cand jucatorii erau mult mai valorosi. Jucatorii care au venit sunt sub cei care au plecat. Piesele de baza sunt si ele intr-un regres vizibil."

"Sa nu se supere Duckadam pe mine, dar a facut o declaratie in vara cand spunea ca Arlauskis nu are jocuri in picioare. E un portar exceptional. O greseala te poate costa un campionat. Acum cred ca Duckadam ar trebui sa inteleaga faptul ca fara un portar de mare valoare nu poti juca la nivelul dorit, de Champions League. Steaua a crezut ca poate sa joace si fara un portar de mare valoare, cu Nita, Cojocaru. Uite ca nu e asa."

"Costel e intr-o situatie foarte ingrata. Sper sa aiba noroc, sa iasa din situatia asta. Ei stau la mana celor de la ASA, care nu au stralucit nici la Medias, nici cu Steaua, dar probabil ca e momentul lor, dar trebuie sa faci tu mai mult ceva, nu sa te uiti la ei. Costel sper sa castige campionatul pentru ca e foarte important pentru viitorul lui"

"Din ce am vazut eu, jucatorii nu erau foarte suparati, decat unii. Chiar am vazut si zambete pe banca. Am vazut ca Iancu e suparat. Eu ii dau un sfat. El a dat un gol foarte frumos, dar a dat un gol foarte frumos acum un an de zile, a mai dat unul acum 7 etape... nu e de ajuns la Steaua. La Steaua trebuie sa dai in trei etape de doua ori, daca vrei sa fii un mare jucator"

"E ciudat. La Steaua nu sunt restante salariale sa fii suparat. Eu am prins alte vremuri acolo, unde stabilitatea financiara nu prea exista. Nu trebuie sa il privim pe Galca pentru ceea ce nu a reusit in retur, ci si pentru ceea ce a facut in tur. Analiza Stelei este mult mai complexa, nu numai la nivel de antrenor, cat si la nivel de lot. Sper sa fie realisti incat orice s-ar intampla in vara sa fie echilibrati.", a declarat Stoichita la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!