"Am fost la Unitatea Militara, ne pregatim pentru razboi!" Vizita surpriza a lui Becali: i-a luat la rand pe jucatori! Ce discurs le-a tinut

Steaua isi joaca sezonul in patru zile. In seara asta, 3 puncte si o gramada de orgolii la meciul cu Craiova, apoi urmeaza partida decisiva cu Plzen, care poate aduce calificarea in grupele europene.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2017, 14:06
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2017, 21:11

Gigi Becali le-a facut o vizita surpriza jucatorilor, in cantonamentul de la Berceni, inainte de meciurile cu Craiova si Viktoria Plzen.

Becali a tinut un discurs in fata tuturor, apoi i-a luat pe jucatori in parte, sa se asigure ca fiecare este montat la capacitate maxima pentru meciul de miercuri.

"Le-am spus ca suntem mult mai valorosi decat Plzen si ca noi putem castiga la doua, trei goluri diferenta. Si sa tina cont de un lucru - le-am spus ca acum, in zilele noastre, fotbalul nu mai este doar un joc, este razboi."

"Acolo, in cantonament, e unitate militara, e <<unitatea de elita Steaua>> si cine rezista, rezista, cine nu, pleaca la alta unitate."

"Daca vor da totul, ca la razboi, se vor califica."

"A fost toata lumea in sala, am vorbit cu toata lumea si am vorbit apoi pe rand, cu fiecare, si le-am spus ca fotbalul e razboi, ca de-aia sunt miliarde de euro in fotbal", a spus Becali pentru ProTV.

30.000 de euro, prime de calificare

In plus, patronul Stelei le-a promis jucatorilor prime consistente - cate 30.000 de euro fiecare - pentru o calificare in playoff-ul Champions League.

Daca trece de Plzen, Steaua are asigurata prezenta in grupele Europa League, ceea ce inseamna venituri garantate de 13 milioane de euro pentru club.

Modifică setările cookies