"Am fost acum 3 zile pe stadion! Gazonul nu arata deloc bine" Iordanescu a dezvaluit care e problema pe National Arena

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 21:20

	"Am fost acum 3 zile pe stadion! Gazonul nu arata deloc bine" Iordanescu a dezvaluit care e problema pe National Arena

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Antrenorul generatiei de aur a Romaniei considera ca este in interesul Romaniei ca Steaua - Dinamo sa nu se joace pe national arena: "Sunt sigur ca era plin stadionul la Steaua - Dinamo, dar asa e bine ca mai protejam si noi terenul. Acum 3 zile am fost pe National Arena, cu Belodedici si cu Prodan, sincer, chiar nu imi placea cum arata. Atunci cand tragi de bani, de exemplu incalzirea si uscarea terenurilor de la Mogosoaia a costat ceva mai mult, acolo arata bine iarba, pe stadionu nu.", a spus Anghel Iordanescu la Digisport.

Acesta l-a laudat pe Reghecampf dupa tactica din meciul cu Chiajna: "Ma bucur pentru Reghe, nu ma asteptam ca Steaua sa castige asa, din punctul meu de vedere a fost o inovatie care poate da de gandit. Si pozitia lui Chipciu si a lui Lucian au fost interesante. Diferenta de valoare individuala a jucatorilor, programul de pregatire. Chiajna putea mai mult daca se intalneau prin etapa a 6-a. La pas au jucat cu Chiajna, la pas vor juca si cu U Cluj.", a spus fostul selectioner al nationalei.

Iordanescu le-a transmis un mesaj si dinamovistilor, inainte de cele 3 meciuri cu Steaua din urmatoarele luni, rugandu-i pe acestia sa nu se supere pe el: "Dinamo nu are nicio sansa in meciul cu Steaua. Ma bazez pe diferenta reala de valoare desi ii felicit pe cei de la Dinamo si in special pe Flavius Stoican, ca face din Dinamo o echipa mare.", a concluzionat "Generalul".

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies