"Am dat gol si nu stiam de ce ma doar capul! Ma luase unul la palme de bucurie!" Keseru, despre golul pe care nu il va uita niciodata

Claudiu Keseru este unul dintre putinii jucatori din Liga I care au ales sa comunice cu fanii prin intermediul unei pagini de Facebook.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Februarie 2015, 19:19
Data actualizarii: Luni 02 Februarie 2015, 19:29

Keseru si-a facut pagina de Facebook si este foarte activ in ultimele zile. Atacantul Stelei isi tine fanii la curent cu ceea ce se intampla in cantonamentul echipei, dar si cu povesti din timpul carierei.

Astazi, Claudiu Keseru a povestit pe Facebook un moment amuzant. Dupa un super gol marcat in Franta, pe cand juca la Angers, a fost luat la palme de bucurie de un coechipier.

Si-a dat seama abia a doua zi, cand s-a uitat la reluari :)

"In 2012, cand jucam la Angers in liga 2 din Franta, etapa a IXa. Am jucat cu Le Mans. Primul gol l-am inscris din lovitura libera, si dupa ce m am bucurat nu intelegeam de ce ma doare capul asa rau. Am inteles dupa ce am vazut reluarile de a 2 a zi. Colegul meu Henin mi a dat palme in cap cand ma felicita, iar eu de bucurie ca am marcat nu le am simtit pe moment. Etapa urmatoare a dat el gol si m am revansat fata de el... .P.S. Meciul Angers-Le Mans s a terminat 4-0 si atunci a fost prima data in cariera mea cand am marcat 4 goluri intr-un meci.", a scris Keseru pe Facebook.

 
Modifică setările cookies