Alibec isi anunta revenirea: Dica, luat prin surprindere! Sapunaru a sarit in apararea lui Denis: "Nu e tratat corect, dar e treaba lor!"
Sambata 13 Ianuarie 2018, 22:44

Alibec isi anunta revenirea: Dica, luat prin surprindere! Sapunaru a sarit in apararea lui Denis: "Nu e tratat corect, dar e treaba lor!"

Alibec il uimeste pe Dica!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Fuge de mananca pamantul la antrenamente si e mereu primul. Azi, a venit potopul peste stelisti in Turcia!

"Cred ca s-a gandit foarte bine si a inceput acum sa munceasca. Ce am vazut acum in 3-4 zile, a inceput foarte bine, munceste foarte mult"
, a declarat Junior Morais despre Alibec.

"Mai vorbesc, da, si cu Denis, ii mai trimit mesaje! Incurajari! Alibec nu cred ca este tratat cum trebuie, dar e treaba lor! Nu ar fi bine sa plece de aclo, ar fi bine sa joace, sa demonstreze ca are valoare si are, credeti-ma!", a declarat si Sapunaru.

Alibec si Gnohere si-au tras sufletul pe unde au apucat intre reprizele de sprinturi. Dica a facut glume cu Alibec.
 1 comentarii
  • 14 2018
    Nelu Bai baieti, aveti la Fotbal Club Superman Becali cea mai buna echipa din Romanica, cu Budescu, Alibec, Texeira, Tanase, Nedelcu, Planici, Nita. Cu echipa asta trebuie sa spulberati toti adversarii fluierand si sa inspaimantati toata floarea cea vestita a intregului Apus din Europa League. Bai nu mai fiti fraieri, vreti sa va incheiati cariera saraci si frustrati sau cu conturile bucsite si performante Internationale in palmares. Puneti-va baieti pe alergat ca nebunii ca sa nu va irositi degeaba talentul!...
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT