Se schimba campioana? "S-ar putea sa nu mai ajungem la TAS, o sa trimitem avocati sa explice in Comitetul Executiv!" Anunt INCREDIBIL al lui Becali

Autor: Sport.ro
Luni 22 Mai 2017, 11:01

Becali e sigur de titlu. Anunta ca ar putea deveni campion in Liga 1 inainte de judecata TAS.
 

Patronul Stelei anunta ca merge pana la capat in lupta cu LPF pentru titlu. Becali a refuzat sa comenteze lista posibililor adversari pe care echipa sa ii poate intalni pe ruta non-campioanelor, in turul 3 preliminar din Champions League. E sigur ca adversarii vor fi cu totul altii dupa ce campioana se va schimba!

"Echipa noastra ar putea sa cada cu o campioana, astea nu sunt campioane. Avem 50%-50% sanse sa mergem mai departe dupa turul 3 preliminar. O sa vedem ce se intampla la TAS. vom avea avocati care sa le explice oamenilor din Comitetul Executiv ce se intampla cu regulamentul, ei vor vota. Se poate sa nu mai ajungem la TAS, vom vedea. Ca sa fie corectitudine si dreptate, o sa-i chemam si pe cei de la Viitorul ca sa fie totul corect. Este 44-44 la puncte, cer sa vedem cine are dreptate. Nu depinde numai de mine aici, sunt oameni la club care vor sa fie campioni.

Nu e numai Becali aici, nu trebuie sa se supere nimeni. Daca pierdem, ne inclinam, felicitam adversarul. Eu nu astept felicitari de la nimeni daca eu castig. Cu Hagi n-am vorbit, probabil e suparat, probabil nu vrea sa vorbeasca. Vreau dreptatea sa fie aratata! E 44-44, sa vedem acum cine-i campionul. Liga spune ca Viitorul, noi spunem ca noi, dupa regulament. Mergem la un arbitru si vedem", a spus Becali la Sport.ro.

 

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies