Rapid - Dinamo Ahmed Bani Superliga Victor Angelescu Superliga Ahmed Bani

Ahmed Bani, ironizat de șefii Rapidului după 0-4 în Giulești: "Fotbal-șampanie"

Rapid a învins-o cu 4-0 pe Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Septembrie 2023, 16:33
Data actualizarii: Sambata 02 Septembrie 2023, 16:33

Cele două cluburi s-au întâlnit în a opta etapă din Superliga României pe stadionul din Giulești. Rapid a reușit să obțină toate cele trei puncte după ce a marcat patru goluri în poarta lui Adnan Golubovic.

Ahmed Bani, ironizat de șefii Rapidului după 0-4 în Giulești: "Fotbal-șampanie"

Victor Angelescu, acționarul minoritar al giuleștenilor, a vorbit despre partida din Giulești și l-a ironizat pe Ahmed Bani, care la sfârșitul lui mai spunea că "Dinamo joacă fotbal-șampanie". Asta s-a întâmplat după ce "câinii" au învins-o cu 6-1 pe FC Argeș, în manșa tur a barajului de promovare/menținere în Superliga.

„Suntem fericiți că am câștigat, mai ales că ne-am impus de o manieră categorică, asta ne face și mai fericiți. Avem două săptămâni în față pe care le abordăm cu foarte multă liniște.

(n.r. - Dinamo, mai slabă decât v-ați fi așteptat?) Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre Dinamo, dar a văzut și Dinamo cum e să joci cu adevărat fotbal-șampanie”, a spus Victor Angelescu, potrivit GSP.

Dinamo nu a mai reușit să o învingă pe Rapid într-un meci oficial din 2015, când clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare câștiga cu 2-0 în a 26-a eapă din primul eșalon al României,î n sezonul 2014/15.

Rapid - Dinamo 4-0

Albion Rrahmani a deschis scorul în minutul 35, iar din repriza a doua rapidiștii au dat startul recitalului în Giulești. Mai întâi, Răzvan Oaidă a dus scorul la 2-0 în minutul 56, din pasa lui Claudiu Petrila.

Petrila a înscris și el, ulterior, în minutul 61, iar Albion Rrahmani și-a trecut din nou numele pe tabela de marcaj și a realizat "dubla", în minutul 82, închizând, astfel, meciul.


Echipele de start

  • Rapid București: Rapid: Moldovan - Braun, Săpunaru, Iacob, Borza - Emmers, Oaidă - Funsho, Valle, Petrila - Rrahmani
  • Dinamo București: Golubovic - Patriche, Bena, Homawoo - De Moura, Larrucea, Ilic, Amzar - Costin, Gregorio, Politic
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!