Rapid Valerii Moraru Superliga

Aflati in insolventa, rapidistii platesc salarii de cupe europene! Cu ce sume uriase i-au convins pe gemenii Oriol si cate mutari mai anunta Moraru

Aflati in insolventa si cu un lot reconstruit aproape de la zero in doar trei saptamani, rapidistii spera la o minune in retur. Acestia vor lupta pentru salvarea de la retrogradare si sunt obligati sa faca macar 30 de puncte in retur.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Ianuarie 2015, 07:59
Data actualizarii: Sambata 31 Ianuarie 2015, 08:46

O echipa insolventa intr-un fotbal tot mai sarac, Rapidul va lupta in aceasta primavara cu toate armele pentru salvare. Echipa din Giulesti, care a ajuns in urma cu cateva luni pe mana omul de afaceri moldovean Valerii Moraru, a facut cateva transferuri importante in ultima perioada, iar oficialii clubului spera la o minune.

Rapidistii au convins in aceasta vara peste 10 straini sa lupte pentru cauza lor - salvarea echipei. Pentru asta, insa, conducerea a scos bani buni din buzunar.

Cum procedurile de insolventa le-au interzis sa faca transferuri pe bani, acestia au luat doar jucatori liberi. Pentru a-i convinge, unora dintre ei giulestenii le-au oferit salarii mult peste plafonul Ligii I.

Digisport noteaza ca doar fratii Joan si Edu Oriol vor incasa la Rapid sume cuprinse intre 13 si 15 mii de euro lunar, ceilalti fotbalisti straini, intre care mai multi olandezi, cehi, un francez, dar si un portughez, au si ei salarii extrem de bune.

Pe langa banii lunari, acestia au promise si prime importante. Astfel, fratii Oriol vor incasa la Rapid cate 500 de euro pentru fiecare punct castigat, patronul Valerii Moraru incercand astfel sa-i si motiveze pe acestia pentru a salva echipa.

"Cred ca e vorba de optimismul si de dorinta de a ne salva de la retrogradare. Acum, si asteptarile sunt pe masura, pentru ca investitia a fost majora. Suntem in negocieri cu alti doi jucatori si asteptam un raspuns", a spus Valerii Moraru.

De asemenea, Moraru a oferit un raspuns surprinzator in momentul in care a fost intrebat de fostul patron - George Copos. Acesta a spus ca il asteapta pe Copos in Giulesti, daca acesta va fi eliberat mai repede din inchisoare si, bineinteles, daca va mai dori sa investeasca in fotbal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!