Afacerea geniala facuta de Becali in aceasta vara! Cum si-a facut bugetul pe 2017 fara sa mai fie nevoit sa vanda vreun jucator

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2016, 09:15
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2016, 09:25

Steaua a reusit o campanie de vanzari excelenta in aceasta vara. Daca la capitolul achizitii sta mai prost, la vanzari patronul Stelei a profitat la maximum de cota jucatorilor sai.

Steaua a vandut in aceasta iarna cinci jucatori importanti, patru dintre ei fiind titulari de baza. Chipciu si Stanciu au plecat la Anderlecht, Varela la PAOK, Hamroun la Al Sadd si Cojocaru la Crotone.

In total, Steaua a incasat 13,5 milioane de euro, insa banii se pot inmulti in vara. Steaua incaseaza inca 2 milioane pentru Stanciu, daca Anderlecht ia titlul, spune Anamaria Prodan, impresarul jucatorului, sau daca jucatorul bifeaza 50% din meciuri, spune Gigi Becali. Alt milion vine de la Hamroun, daca Al Sadd se decide sa il pastreze in lot, qatarezii platind 1 milion doar pentru imprumutul lui Hamroun pentru un an.

De asemenea, Steaua mai incaseaza 750.000 de euro pentru Cojocaru, daca Crotone ramane in Serie A. Tot din Italia putea sa mai incaseze Steaua 2,2 milioane de euro. Pescara l-a vrut pe Tosca insa italienii au oferit 500.000 de euro acum si restul in vara, varianta refuzata de Gigi Becali.

Per fotal, Steaua a vandut de 13,5 milioane de euro, bani ce vor intra in club in zilele urmatoare, iar alte aproape 4 milioane pot veni la vara, daca Anderlecht ia titlul, Crotone ramane in Serie A iar Al Sadd il pastreaza pe Hamroun.

Ce bani a incasat Steaua deja:

1. Stanciu - 7,8 milioane de euro
2. Chipciu - 3 milioane de euro
3. Varela - 1,4 milioane de euro
4. Hamroun - 1 milion de euro
5. Cojocaru - 0,25 milioane de euro
TOTAL - 15,5 milioane de euro

Ce bani intra in cont in vara:
1. Stanciu - 2 milioane de euro
2. Hamroun - 1 milion de euro
3. Cojocaru - 0,75 milioane de euro
TOTAL - 3,75 milioane de euro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!