Liga 1

Adrian Mutu, atac dezlantuit la adresa unui antrenor din Liga 1: "E ridicol, penibil! Nu as face niciodata asta!" Ce l-a deranjat pe selectionerul U21

Adrian Mutu a vorbit despre una dintre cele mai contestate reguli din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Septembrie 2020, 12:43
Data actualizarii: Miercuri 30 Septembrie 2020, 12:48

Mutu a vorbit despre regula jucatorilor U21 la meciurile din Liga 1 si despre antrenorii care decid sa schimbe al doilea fotbalist eligibil in primele minute ale meciului.

Selectionerul l-a luat la tinta pe Ionut Badea, antrenorul lui FC Arges, care l-a schimbat de mai multe ori pe Andrei Mirica in primul minut al paridei:

"Afecteaza putin antrenorii aceasta regula. Nu toate echipele au cei mai buni jucatori U21. Daca toti ar avea aceeasi valoare, ar fi altceva. Dar nu se intampla asta. Devine o problema, esti obligat sa incepi cu un anumit jucator. De exemplu, Badea ii schimba rapid pe acesti copii de la FC Arges. E ridicol, penibil!

Eu nu as scoate niciodata in minutul 1 un copil, l-as lasa cel putin 20 de minute. Regula U21 e facuta pentru acest lucru, pentru viitorul fotbalului romanesc. Totusi, antrenorii traiesc prin rezultate si atunci devine o problema pentru ei, raspund cu postul. Eu nu sunt de acord, nu as face asa ceva. Dar Badea, de la FC Arges, daca mai pierde doua meciuri, e demis, asa ca il inteleg intr-un fel", a spus Mutu pentru Gazeta.

Modifică setările cookies