Adrian Mititelu Jr. îl face praf pe Istvan Kovacs: "Atât de bun e!"

Adrian Mititelu Jr. Istvan Kovacs Superliga Adrian Mititelu Jr.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2023, 14:05
Data actualizarii: Marti 19 Septembrie 2023, 14:04

CFR Cluj - Petrolul Ploiești s-a încheiat 1-0.

Cele două cluburi s-au înfruntat în a noua etapă din Superliga României pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. CFR Cluj a reușit să se impună și să câștige toate cele trei puncte, grație reușitei lui Avounou din minutul 12.

Adrian Mititelu Jr. îl face praf pe Istvan Kovacs: "Atât de bun e!"

În minutul 32 al meciului, „lupii galbeni” au cerut penalty în urma unui contact dintre Alexandru Musi și Răzvan Sava, doar că Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue, iar asta a generat un val de reacții.

Adrian Mititelu Jr. a evidențiat că din punctul său Istvan Kovacs ar fi trebuit să dicteze lovitură de la 11 metri la faza controversată din CFR Cluj - Petrolul Ploiești.

„Sunt probleme mari de arbitraj și or să persiste în continuare. Se pare că cei din conducerea fotbalului românesc nu fac nimic în privința aceasta, ba chiar îl susțin din ce în ce mai mult pe acest Istvan Kovacs. 

Este un distrugător de meciuri și face niște parti-pris-uri (n.r. aprecieri subiective) de 15 ani, imense. Asta este România și începem să ne obișnuim cu lucrul acesta. Când ne arbitrează domnul Istvan Kovacs știm clar că plecăm un un mare dezavantaj. 

În meciul de baraj pentru Conference, l-a dat afară pe Bauza. Nu a văzut un penalty clar la Manea, care a făcut henț. Cu câteva luni înainte, când am jucat cu CSU în tur, a dat un penalty când mingea i-a atins firele de păr de la mână lui Bahassa.

Acum nu mai dă penalty-uri, înainte era foarte bun când le dădea. El este atât de bun arbitru, în cât nu se mai uită la camera VAR, pentru că nu are cum să greșească. Asta e aroganța lui Istvan Kovacs, el nu trebuie să vadă camera VAR niciodată. Și dacă o vede, tot ca el va face. 

Din punctul meu de vedere, au fost ambele faze penalty, fără discuții. Au fost niște semne de întrebare la faza cu portarul de la CFR și atacantul de la Petrolul, însă îl împiedică clar, altfel era gol. Mi se pare că își păstrează pasiunea față de o singură echipă”, a spus Adrian Mititelu Jr., potrivit Fanatik.

CFR Cluj - Petrolul Ploiești 1-0

În urma victoriei, CFR Cluj s-a apropiat la două puncte de ocupanta primei poziții, FCSB. Ardelenii se situează pe locul doi cu 19 puncte, în timp ce roș-albaștrii se află pe primul loc cu 21 de puncte.

Petrolul Ploiești, în schimb, a suferit luni seară a doua înfrângere de când a început noul sezon. „Lupii galbeni” se situează pe a cincea poziție, în prima jumătate a clasamentului, cu 13 puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!