VIDEO EXCLUSIV Neinspirat în fața porții, Andrei Ivan este apărat de oficialii Universității Craiova: „Trebuie să ținem cont de asta!”

Universitatea Craiova a capitulat în fața campioanei CFR Cluj, în deplasare, în ultimul meci al etapei a noua, scor 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 11:36
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 13:15

În ciuda rezultatului negativ, Craiova a stat foarte bine pe teren și a trecut în mai multe rânduri pe lângă gol. Cel mai periculos jucător al oltenilor a fost Andrei Ivan, care însă a dat dovadă de egoism în multe rânduri, alegând să finalizeze, deși se impunea să paseze.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, îl apără pe Ivan și spune că acesta vine după o pauză de două luni și că, probabil, extrema stângă caută golul pentru a-și reintra cât mai repede în formă.

Cârțu, despre evoluția lui Ivan cu CFR

„În situațiile în care Ivan a ratat nu a arătat egoism. În prima repriză, când a tras la poartă, deși putea să paseze, a fost o situație pe care așa a gândit-o la momentul acela, nu are treabă cu egoismul.

O fi avut și vreun sentiment de frustrare și prin faptul că a avut vreo trei situații super, unde dacă ar fi luat o altă decizie... poate că ar fi marcat.

Nu iau execuția respectivă ca pe un mod egoist de a vedea lucrurile, de a evada el, așa, individual. În timpul meciului sunt decizii și decizii. El ajunge de multe ori în fața porții. Trebuie să-și găsească exact execuția care trebuie, care să-l facă să marcheze și odată descătușat o să mai vină și alte goluri.

Trebuie să ținem cont că el vine și după o accidentare, cu o pauză de vreo două luni, caută și el golul”, a spus Sorin Cârțu la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Andrei Iva a revenit la Universitatea Craiova în august 2019, după ce și-a încheiat aventura la Krasnodar. 1 milion de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivti transfermarkt.com

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies