ACUM, VERDICT LA RAPID - STEAUA, LIVE PE WWW.SPORT.RO

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Martie 2008, 09:22
CLICK PE LINK PENTRU LIVE

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

CLICK AICI PENTRU LIVE!

______________________________

Astazi, Sport.ro si www.sport.ro va pregatesc o zi plina de evenimente. Meciul Romaniei cu Rusia va fi discutat la Special pe Sport.ro si www inainte si dupa partida.

Tot astazi, afla LIVE pe Sport.ro si www.sport.ro care e decizia Comisiei de Disciplina in cazul "bricheta" de la Rapid - Steaua. Comisia a anuntat ca la ora 17:00 isi va anunta decizia! Tu o vezi live pe www.sport.ro si Sport.ro

In fiecare ora, de la 10, 11 si 12, 13, 14 si 15 ai un Special de 10 minute, iar de la 16:00 pana la jurnalul Sport.ro de la 18:00, afla totul despre cele doua mari evenimente ale zilei. Dupa Stiri, de la 19:00, ai din nou Special despre Nationala, iar la finalul meciului Romania - Rusia, ramai pe Special pentru cele mai interesante informatii si imagini de la stadionul Ghencea.

Interventii telefonice, imagini, declaratii si ultimele detalii de la Comisie si din vestiarul Nationalei, numai pe www.sport.ro si Sport.ro.

Citeste si:

Steaua

Rapid

Special

Iohannis: Dăncilă a pus pe butuci relația cu lumea arabă. Regele Iordaniei s-a simțit jignit
BRAT