"Acum sunt roman! Vreau sa ajut nationala, dar nu depinde numai de mine sa joc!" De Amorim a depus juramantul pentru cetatenie

"Acum sunt roman! Vreau sa ajut nationala, dar nu depinde numai de mine sa joc!" De Amorim a depus juramantul pentru cetatenie

Romania poate avea in preliminariile pentur Mondialul din 2018 primul brazilian din istoria sa.

William de Amorim a depuns astazi juramantul la sediul Autoritatii Nationale pentru Cetatenie si a devenit roman cu acte.

Acum starul Astrei spera sa fie luat in calcule si pentru nationala Romaniei.

"Am avut emotii mai mari decat la un meci, dar e bine ca a iesit totul cu bine. Acum pot sa spun ca sunt roman. Au trecut sase ani de cand sunt aici si m-am gandit mai serios la faptul ca Romania mi-a dat aproape tot. Tot ce am castigat. Iar acum vreau sa ajut si eu Romania. Dar nu depinde doar de mine sa ajung la nationala Romaniei. Eu insa ma voi pregati si daca ajung la nationala atunci voi da totul pentru ca Romania sa obtina numai rezultate bune."

"Daca nu a fost posibil sa ajut acum Romania la EURO 2016, voi vedea pe viitor ce va fi. Ma gandesc la preliminariile pentru Cupa Mondiala, dar in primul rand trebuie sa ma pregatesc cat mai bine. Stiu ca e important sa fiu primul fotbalist care ia cetatenia romana, sper sa fiu la cel mai inalt nivel si sa corespund asteptarilor", a spus De Amorim.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea începând de sâmbătă
BRAT
Modifică setările cookies