Actiuni de 50 €, 5 mil de suporteri, Jean Pavel in spatele fanilor! Planul cu care Steaua vrea sa renasca dupa modelul Barcelona:

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2015, 07:55
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2015, 20:21

Suporterii Stelei vor sa se alieze cu CSA si sa ia Steaua din mainile lui Becali. Jean Pavel este convins ca Steaua poate renaste dupa modelul Barcelona. DETALII AICI

Suporterii Stelei au emis un comunicat pe pagina de Facebook "Steaua Libera" prin care isi anunta intentiile de a cumpara numele si sigla de la Clubul Sportiv al Armatei.

Fanii, coordonati de fostul lider de galerie Jean Pavel, vor sa implementeze la Steaua modelul "socios", care functioneaza perfect la mai multe cluburi din Vest, cel mai cunoscut exemplu fiind FC Barcelona.

Jean Pavel se bazeaza pe comunitatea mare de stelisti din intreaga tara. Actiuni de 50 de euro, maxim 200 de persoana ("pentru a nu exista majoritari") si sprijinul total din partea CSA - acesta este planul cu care fostul lider de galerie din anii '90 vrea sa-i convinga pe suporteri.

Iata mai jos comunicatul emis pe pagina de Facebook Steaua Libera:

 

Prieteni, va oferim mai jos un comunicatul oficial, dat de Jan Pavel pentru a clarifica discutiile din ultima...

Posted by Steaua Libera on Tuesday, May 19, 2015

"Avem deja 2500 de persoane in Bucuresti"

"Noi ne-am organizat pentru achizitionarea brandului si marcii Steaua. Pe Bucuresti sunt confirmate 2500 de persoane. La Brasov sunt 300, la Satu Mare sunt peste 100. Pe Bucuresti numarul creste vizibil"

"Nu ne intereseaza sa cumparam sigla, acum nu mai exista Steaua, FCSB nu e Steaua, e o marca de haine.
Palmaresul nu cred ca apartine FCSB-ului, a fost dovada prin acte, pana acum a jucat sub titulatura Steaua. Probabil ca saptamana asta ne vom intalni cu cei de la CSA, care vor face dovada ca detin brandul si istoria si de aici vom porni negocierile."

"O actiune va costa 50 de euro, un om poate cumpara de la 1 pana la maxim 200, spun asta pentru ca nu vreau sa se mai cumpere volum mare de actiuni ca sa devina majoritari"

"Comportamentul lui Gigi Becali din ultimul timp spune anumite lucruri. Cand in iarna ai avut 13 puncte, ai vandut ce era mai bun, ai zis ca iei campionatul la pas, antrenorul ti-a spus ca nu, te-ai incapatanat si ai facut ce ai vrut, nu ti-a pasat de suporteri si de jucatorii care au mai ramas si poate plange sufletul intr-unii..."

"Un suporter iubeste clubul, jucatorii sunt pasageri, pe anumite perioade de timp, eu iubesc Steaua, echipa se schimba de la o zi la alta. Noi vrem ca in continuare sa fim echipa cea mai titrata din Romania, castigatoarea Cupei Campionilor, echipa cu 25 de titluri, Supercupa Curopei"

"Nu numai Tudorel Stoica, vor veni multi, aveti cuvantul meu ca vin multi. Nu vom pleca din liga a 4-a, chiar si suporterii care inca mai merg la stadion, cand noi ne vom organiza vor veni langa noi si la FCSB nu va ramane nimeni. Suta la suta, cel putin 60% dintre ei vor veni langa noi, ei sunt stelisti, uitati-va cat de mult a scazut numarul suporterilor la meciuri", a declarat Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!