"Aceasta suspendare il poate TERMINA!" Cum il apara Mircea Lucescu pe Sumudica dupa ce a luat 6 luni pentru pariuri

Marius Sumudica Astra Giurgiu Mircea Lucescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Martie 2016, 09:43
Data actualizarii: Joi 03 Martie 2016, 09:43

Sumudica spera ca in ultima clipa pedeapsa de 6 luni de suspendare pentru ca a pariat sa ii fie transformata intr-un avertisment.

Astra risca sa se bata la titlu in playoff fara Marius Sumudica. Nu a respectat regulamentele si s-a trezit trecut pe bara pentru 6 luni de zile.

Chiar daca a recunoscut ca a incalcat regulament, Sumudica este aparat de Mircea Lucescu. Antrenorul lui Sahtior sustine ca intr-un caz similar, in Italia, cu Buffon, comisiile au decis ca e nevoie de un avertisment, nu si de suspendare.

Lucescu spune ca fara Sumudica Astra nu se poate lupta la titlu:

"Nu mi se pare corect. In Italia s-a intamplat acelasi lucru, cu Buffon. S-a dat un avertisment, dar nu a fost nimeni suspendat. Adica Buffon ia doar avertisment si Sumudica e suspendat?"

"Sumudica a facut performanta si stie sa construiasca o echipa. E un tip care da culoare fotbalul, un om de care e nevoie, un polemist, daca vreti. Pana la urma si din asta se traieste in fotbal, e nevoie de spectacol."

"O astfel de suspendare il poate termina, nu il mai angajeaza nimeni in strainatat. Poate ca el are capacitatea de a antrenat in viitor si echipa nationala, dar asa ii frangi aripile total"

"Doar Sumudica poate sa tina Astra in lupta pentru titlu", a declarat Mircea Lucescu pentru Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!