A trecut vizita medicala si pleaca in Antalya! Gebhart va semna cu Steaua imediat cum scapa de contractul cu Nurnberg
Sambata 23 Ianuarie 2016, 13:01

A trecut vizita medicala si pleaca in Antalya! Gebhart va semna cu Steaua imediat cum scapa de contractul cu Nurnberg

Dupa ce a negociat cu Becali la palat, Gebhart a fost la o clinica particulara pentru teste amanuntite.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Mijlcasul a trecut cu bine peste analize si a primit OK-ul medicilor pentru a fi legitimat. Gebhart va putea pleca duminica alaturi de noii sai colegi in Antalya, desi nu a semnat inca un contract cu Steaua. Jucatorul asteapta sa devina liber, apoi va putea sa devina oficial jucatorul Stelei.

Timo Gebhart, 26 de ani, va avea un contract bazat exclusiv pe criterii de performanta. Salariul sau va fi unul minim, urmand a incasa doar o prima de calificare in grupele Champions League, in cazul in care va intra la meciurile din preliminarii.

"Ia 200 000 de euro daca intra in 50% din jocuri si 100 000 de euro daca prinde 25% din partidele din tururile preliminare. E un contract facut la fel ca la Marica, dar cu sume mult mai mici", a explicat patronul Stelei, Gigi Becali.

Gebhart va semna mai intai pe 6 luni, apoi Steaua i-a pregatit un acord suplimentar pe doi ani. "Nu ma mai pacalesc, niciodata la Steaua nu ne vom mai pacali cu jucatori, o sa vedeti!', si-a explicat Becali noua strategie contractuala.

Steaua a facut 10 transferuri in aceasta iarna si mai cauta un fundas central si un portar, a anuntat Reghecampf.2 comentarii
  • 23 2016
    steaua+1947 am auzit ca tipu' e cool......face numai in club siesta......ca mutu al nostru e calugar......pe langa ce damblale are asta..........
  • 23 2016
    gaza cine este stirbul ala cocalar din spate stinga...
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT