Dennis Man Parma Serie B Liga 1

A trecut clasa! Ce notă a primit Dennis Man pentru prestațiile din acest sezon în tricoul Parmei

Dennis Man a semnat cu Parma la începutul anului 2021, iar la scurt timp a retrogradat cu italienii în Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 14:08
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 14:11

Parma a avut ca obiectiv pentru acest sezon revenirea pe prima scenă fotbalistică din Italia, însă prestațiile modeste avute de echipa lui Man i-au condamnat pe „cruciați” la încă un sezon în Serie B.

Aripa dreaptă a lui Parma a fost evaluată de fanii „cruciaților” pentru prestațiile sale din acest sezon, primind nota 6.5.

„Dennis Man a fost în mod constant un ghimpe în coasta adversarilor”

„Dennis Man trebuia să fie arma Parmei în campionatul recent încheiat. Începutul a fost entuziasmant: două goluri în primele trei meciuri. A urmat infecția cu COVID și primele neînțelegeri cu antrenorul Maresca, amănunte care l-au retrogradat în ierarhia echipei.

După venirea lui Iachini, au fost mai multe experimente pentru Man: ca atacant central, ca al doilea vârf, apoi ca mijlcaș ofensiv. În cele din urmă, a fost mutat în banda stângă într-un sistem cu trei fundași centrali. Din acel moment, a fost de neatins în primul ‘11’ al Parmei. A contribuit mult pe faza de atac și s-a sacrificat pentru echipă pe faza defensivă.

Începând din luna februarie, Dennis Man a fost în mod constant un ghimpe în coasta adversarilor. Pe piața transferurilor, au fost multe zvonuri că va pleca de la Parma. Cea mai scumpă investiție din era Krause a revenit în centrul atenției în proiectul Parmei”, susține Parma Live.

8 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit transfermakt.com

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies