Liga 1

A semnat la 18 ani, acum e DATOR cu 2 milioane de euro! Scene fara precedent in fotbalul romanesc!

Timisoara lui Iancu a dat in judecata un fost atacant, caruia ii cere daune de 2 mil. de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2014, 09:14
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2014, 09:15

Jucatorul Alexandru Bostina a semnat cu Timisoara lui Iancu atunci cand avea 18 ani si a plecat cand clubul s-a distrus. Acum Iancu l-a actionat in judecata si ii cere 2 mil. de euro. El era pe Bega inca de la juniori.

SCENARIUL

Bostina e acum la Olimpia Satu Mare. El a venit pe Bega atunci cand avea 18 ani. Conform unei clauze din contract, semnata fara sa stie, jucatorului i se cere suma de 2 mil. de euro in instanta civila, scrie Gazeta.

El a plecat de la club in momentul in care Poli a ramas fara echipa, in septembrie 2012.

Patronul Iancu l-a actionat intai la instantele sportive, apoi in cele civile. Bostina facuse memoriu pentru a pleca liber de contract de la Timisoara cand totul s-a dus.

Castigator in prima faza cu memoriul sau depus la FRF, tentativa jucatorului de a deveni liber s-a impotmolit cand s-a declarat insolventa la club.

"Jucatorul trebuie sa respecte clauza din contract, pentru ca a dorit ruperea unilaterala a contractului. E vorba de o despagubire de doua milioane de euro, prevazuta cand a semnat. El putea sa plece in coproprietate la ACS Poli, de unde avea oferta, insa a refuzat. Numai ca el a pierdut la FRF in momentul in care si-a depus memoriu", spune Marian Iancu.

"Am prins clubul sub toate denumirile lui, am fost aici de la juniori. Nu avea oferte, dar mai aveam contract pana in 2015, asa ca am incercat sa devin liber. Ma pregateam singur, imi plateam preparator fizic, pentru ca ei nu imi mai puteau oferi nimic.

Ce sa mai zic, doar eu si Mutu din toata Europa am ajuns sa ne ceara cluburile milioane de euro!", spune Alex Bostina.

Modifică setările cookies