Marius Sumudica FC Brasov Liga 1

A refuzat trenul de Brasov ca sa ia RAPIDUL? Sumudica i-a spus "NU" lui Niculae: "Ii multumesc ca s-a gandit la mine"

Marius Sumudica a refuzat sa preia conducerea tehnica a echipei FC Brasov, el declarand ca ii multumeste patronului Ioan Neculaie pentru oferta, dar nu o poate accepta.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Aprilie 2015, 17:44
Data actualizarii: Luni 13 Aprilie 2015, 17:53

Sumudica a avut o discutie cu Ioan Neculaie duminica seara si i-a cerut acestuia timp de gandire pana luni dimineata, cand l-a anuntat pana la urma ca ii refuza oferta.

"Ii multumesc lui Ioan Neculaie ca s-a gandit la mine, dar nu pot veni la Brasov. Este o situatie foarte dificila si l-am anuntat ca nu ii pot accepta oferta. Poate in alte conditii, cine stie cum ar fi stat lucrurile. Sper ca Brasovul sa gaseasca repede antrenorul potrivit si sa se salveze de la retrogradare, pentru ca echipa asta merita mai mult", a declarat Marius Sumudica.

Luni dimineata, Ioan Neculaie ar fi fost refuzat si de Cornel Talnar, conditii in care se pare ca pe banca ar putea reveni Adrian Szabo, cel care a antrenat echipa pana in iarna, cand a fost inlocuit de croatul Vjekoslav Lokica.

Antrenamentul echipei FC Brasov de luni dimineata a fost condus de secundul Laszlo Balint.

In acest moment, FC Braşov ocupa locul 12 in clasament, cu 28 de puncte acumulate, si se lupta pentru evitarea retrogradarii.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies