Vergil Andronache Sorin Cartu Universitatea Craiova Superliga

VIDEO EXCLUSIV A picat prima variantă pentru postul de antrenor al Universității Craiova: ”Ne gândeam la el”

Mirel Rădoi (41 de ani) și-a dat demisia de la Universitatea Craiova, iar conducerea clubului a vrut ca unul dintre oamenii din staff-ul său să rămână pentru a pregăti echipa pentru ultimele meciuri din acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 14:14
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 14:14

Varianta luată în calcul de conducerea clubului a fost Vergil Andronache (52 de ani), care a mai fost secund și interimar la FCSB și a lucrat alături de Edi Iordănescu în urmă cu două sezoane, la CFR Cluj

Andronache a fost adus la Craiova de Laszlo Balint și a rămas și în staff-ul lui Mirel Rădoi, dar și-a reziliat contractul după ce ”principalul” a decis să-și dea demisia.

Astfel, de pregătirea echipei se va ocupa Dragoș Bon, urmând ca în iarnă să fie adus un alt antrenor la echipă.

„Ne gândeam la Andronache, dar văd că acum și-a reziliat și el, au reziliat toți. N-a lăsat niciun antrenor secund. Vedem! Mai discutăm! O să discutăm și vedem”, a spus Cârțu, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

Mirel Rădoi o lasă pe Universitatea Craiova pe locul cinci, cu 32 de puncte, la egalitate cu FCSB, dar cu un meci în plus, și la 12 puncte distanță de liderul Farul Constanța. 

VIDEO - Sorin Cârțu, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Mirel Rădoi: ”Îmi pare rău că n-am reușit să ne calificăm”

Mirel Rădoi a rezistat aproape patru luni pe banca Universității Craiova, timp în care a bifat 21 de meciuri. Zece s-au terminat cu victoria oltenilor, cinci s-au încheiat la egalitate și șase au fost înfrângeri.

„Dacă așteptam până în decembrie, nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Și eu, și echipa, și clubul. Îmi pare rău n-am reușit să ne calificăm în Cupă.

Lucrurile care se produc din interior... pentru mine este o problemă mare. Dacă cei din conducere se cred antrenori înaintea mea și fac analize, îi las pe dânșii să conducă", a spus Mirel Rădoi, după meciul de Cupă FC Argeș - Universitatea Craiova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!