"A fost incredibil, vom vedea daca pleaca!" Hagi vrea sa dea 3 lovituri in aceasta iarna. Doi jucatori pot ajunge la Steaua

"A fost incredibil, vom vedea daca pleaca!" Hagi vrea sa dea 3 lovituri in aceasta iarna. Doi jucatori pot ajunge la Steaua

Steaua poate aduce de la Viitorul doi jucatori in aceasta iarna.

Mitrea si Florin Tanase sunt doua tinte interesante pentru Steaua in aceasta iarna. Si Mitrita este un jucator care ar putea sa-si gaseasca echipa la iarna. Hagi spune ca jucatorii sai de la Viitorul pot pleca, pentru o oferta convingatoare. Hagi are alti pusti minune pe care ii poate promova din Academie.

"Nu stiu unde merg ei, stiu doar ca au jucat bine. Sunt jucatori foarte buni. Mitrea a fost incredibil, cu atatea goluri marcate, ca fundas! A facut un tur extraordinar, vom vedea daca pleaca sau nu. Vreau sa devenim mai buni ca echipa, sa fim mai constanti, sa jucam un fotbal bun si, cum suntem tineri, majoritatea sa progresam. Trebuie sa ne uitam in fata, sa muncim mult, sa ne sacrifificam si sa devenim o echipa puternica"

"Cred ca echipa noastra are nevoie de experienta. In rest, entuziasm are, talent are, omogenitate are, iar din spate ne vin copii foarte multi. Noi avem un post pe care trebuie sa il imbunatatim foarte tare, de fundas lateral stanga. Am vrea si in fata sa gasim un jucator sau doi, altfel decat ii avem noi acum, care sunt buni si ne-au ajutat foarte tare in tur, dar am mai dori sa aducem", a spus Hagi la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies