Liga 1

A fost DAT ORDINUL pentru o noua echipa Steaua! Anuntul OFICIAL a fost deja facut. Ce se intampla cu actuala echipa

Armata a castigat procesul cu clubul lui Becali, iar brandul Steaua ramane in posesia CSA. "Si palmaresul", anunta juristul Florin Talpan, cel care s-a ocupat de caz.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Februarie 2015, 11:01
Data actualizarii: Sambata 21 Februarie 2015, 11:06

Omul Armatei anunta ca CSA e aproape sa-si infiinteze o noua sectie de fotbal. Ministrul a dat deja ordinul in baza caruia se va forma noua Steaua! Redenumita FCSB, actuala Steaua pierde orice drept asupra marcii, anunta Talpan. Nu mai are voie sa-si asocieze numele in niciun fel cu marca.

"Ziua de joi a fost una mare. Am simtit o bucurie imensa ca am recuperat marca Steaua, pentru care au luptat atatia sportivi. E important si pentru mine, e vorba de munca mea de zece ani. De un deceniu lucrez la acest litigiu. Stiu dosarul pe de rost, cunosct toate amanuntele la perfectie. M-au felicitat Belodedici, Tudorel Stoica, Vasile Stanga. Cu totii sunt fericiti ca numele Steaua s-a intors la Armata. Vom gasi o solutie pentru numele Steaua. Exista un ordin al Ministrului de reinfiintare a sectieid e fotbal in cadrul Clubului Sportiv al Armatei.

Se gasesc solutii, cu siguranta se va ajunge la o cale de infiintare a CSA Steaua. Il rog pe domnul Argaseala sa inceteze sa mai foloseasca denumirea Steaua. Nu mai au voie sa faca asta. Marca e formata din doua elemente, cel grafic plus denumirea. Echipa de fotbal a pierdut elementul grafic si denumirea Steaua. Daca nu se va inceta cu folosirea acestei denumiri, vom demara un proces pentru solicitare de daune!", a spus Talpan in Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies