A adus 10 jucatori, dar nu se opreste! Ce transferuri mai anunta Dan Petrescu la ASA Targu Mures

ASA Targu Mures Dan Petrescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Iunie 2015, 07:10
Data actualizarii: Duminica 28 Iunie 2015, 22:14

Dan Petrescu debuteaza la ASA pe 8 iulie contra Stelei, in diect la ProTV! 

Dan Petrescu a preluat vicecampioana ASA Targu Mures in aceasta vara, echipa cu care vrea sa repete performantele de la Unirea Urziceni. 

Petrescu aplica aceeasi tactica la Targu Mures. Cauta jucatori liberi de contract si cu salarii medii, chiar daca sunt trecuti de o anumita varsta. 

"E foarte greu sa fac o caracterizare dupa trei meciuri. Timpul a fost scurt, ne-am reunit de curand, cativa jucatori abia au venit. Noi nu ne cunoastem foarte bine intre noi”, a spus Petrescu la Digi.

”Va fi greu de alcatuit un prim 11, pentru ca nu avem relatii de joc dar nu avem ce face. E munca la care ne-am inhamat impreuna cu cei din conducere. Speram sa avem rezultate pentru ca de asta avem nevoie, de rezultate obtinute repede.

Noi trebuia sa luam in doua saptamani jucatori liberi de contract, salarii nu prea mari si sa se bata la trofee cu ASA. Timpul a fost scurt, n-am avut prea multe solutii dar speram sa faca fata unui campionat cum este cel din Romania", a mai spus Petrescu. 


Desi a adus 10 jucatori in aceasta vara la ASA, Petrescu anunta ca mai vrea doua transferuri. "Cautam, cam de mult, un portar si un fundas stanga. Cautam mai de mult, am fost aproape, dar nu am semnat. Sper pana incepe campionatul sa vina si portarul si fundasul stanga", a mai spus antrenorul celor din Targu Mures.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!