6 saptamani de la MACEL! Cine isi va cere iertare diseara? De ce e Cartu OBLIGAT sa castige cu Brasov:

Autor: Sport.ro
Joi 21 Aprilie 2011, 19:16

	6 saptamani de la MACEL! Cine isi va cere iertare diseara? De ce e Cartu OBLIGAT sa castige cu Brasov:

Steaua - FC Brasov, ora 20:45 la PRO TV si pe www.sport.ro si m.sport.ro

Cartu va avea o misiune incredibil de grea in aceasta seara! E obligat sa castige primul meci din semifinalele Cupei, cu FC Brasov, pentru a mai indulci un pic amarul umilintei de pe 6 martie. Steaua a pierdut cu 0-3 in Ghencea, in fata Brasovului, iar Meme i-a pus pe jucatori sa stea in genunchi in fata galeriei! Lacatus a refuzat si a plecat imediat de pe teren, dupa ce si-a vazut jucatorii cerandu-si iertare fanilor. Ziua urmatoare, pe 7 martie, Fiara si-a dat demisia.

"Sunt sigur ca Steaua se poate impune in dubla cu FC Brasov. Minunile nu se intampla la fiecare meci. A fost o umilinta in meciul trecut, dar jucatorii trebuie sa intre pe teren fara sa se gandeasca la acel rezultat", a spus Lacatus la digisport.

"Steaua este favorita. Steaua poate castiga Cupa Romaniei si deja ar avea asigurat un loc in Europa League. Cred ca va fi o finala Dinamo - Steaua, dupa rezultatul de la Bistrita. Brasov va veni sa castige meciul, dar va fi foarte dificil pentru ca Steaua stie sa se mobilizeze in astfel de momente", a declarat Viorel Paunescu la Sport Ro.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT