30 de lei, cel mai ieftin bilet la Rapid - Steaua! Cati suporteri vor fi in tribune la primul derby al sezonului in Liga I:

30 de lei, cel mai ieftin bilet la Rapid - Steaua! Cati suporteri vor fi in tribune la primul derby al sezonului in Liga I:

Biletele au fost puse astazi in vanzare pe internet

Clubul Rapid a pus astazi in vanzare cele 3.000 de bilete pentru partida cu Steaua, programata sambata pe Stadionul Giulesti.

Conducerea clubului giulestean va comercializa, la fel ca pentru partida din optimile de finala ale Cupei Ligii-Adeplast, doar 3.000 de bilete, conditie pe care si-a asumat-o pentru a putea primi de la Jandarmeria Romana acceptul de organizare pe arena proprie a partidei cu Steaua.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: tribuna a II-a - 30 de lei; tribuna I - 40 de lei; tribuna 0 - 100 de lei si tribuna oficiala - 150 de lei.

Tichetele pot fi achizitionate online prin intermediul site-ului www.eventim.ro si incepand de vineri de la casele de bilete ale Stadionului Giulesti care vor fi deschise dupa urmatorul program: vineri 12.00 - 20.00 si sambata 12.00 - 21.00.

Rapid si Steaua se intalnesc sambata, de la ora 21:00, pe Giulesti, in cadrul primei etape din Liga I.

Citeste si:SteauaRapid
VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies