Oltenii viseaza la Sanmartean, dar sunt siguri: "Nu vine el in Romania acum". Ce spune Felix Grigore, managerul lui CSU, despre neconvocarile lui Vatajelu si Mateiu

Oltenii viseaza la Sanmartean, dar sunt siguri: "Nu vine el in Romania acum". Ce spune Felix Grigore, managerul lui CSU, despre neconvocarile lui Vatajelu si Mateiu

Managerul lui CSU Craiova, Felix Grigore, a fost in studioul Sport.ro

...despre neconvocarea lui Vatajelu: "Suntem si noi suparati ca Vatajelu nu a fost chemat, am fost suparati pentru ca ne asteptam sa fie la lot. Eu ma asteptam la o convovcare a sa si ma asteptam si la Mateiu, pentru ca a inceput perfect acest sezon. Dar poate vor avea sanse in viitor. De asemenea, si Balgradean e in carti", a mai spus managerul celor de la CSU Craiova.

... despre Sanmartean: Felix Grigore a vorbit in studioul Sport.ro si despre situatia fostului stelist Sanmartean: "Sanmartean e o solutie pentru orice echipa din Liga I, este un fotbalist foarte, foarte bun. Dar nu stiu daca il poate convinge cineva sa vina acum. 

La Craiova? Depinde de cati bani cere", a spus Felix Grigore.


Felix Grigore, managerul lui CSU Craiova, vine la Sport.ro sa vorbeasca despre situatia fotbalului craiovean, CSU avand probleme in acest inceput de campionat.

Echipa condusa de Cartu si Sandoi poate da lovitura insa in aceasta toamna, prin aducerea lui Lucian Sanmartean. Acesta a fost anuntat sa isi caute echipa in aceasta pauza competitionala, Al Ittihad dorind sa scape de serviciile sale.

Sorin Cartu a declarat si anul trecut, inainte ca Sanmartean sa plece la arabi, ca si l-ar dori oricand pe mijlocas la echipa. Sport.ro scria inca din luna iunie ca Sanmartean ar fi o varianta pentru CSU Craiova - CLICK AICI.

Pune-i aici o intrebare lui Felix Grigore, managerul lui CSU Craiova!





VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies