100 de ani de fotbal pentru un titlu! Otelul a ridicat trofeul de campioana in 2011 intr-un show cu mii de fani! VEZI VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2011, 20:37
Data actualizarii: Duminica 22 Mai 2011, 22:07

Otelul Galati este campioana Romaniei in sezonul 2010-2011! Ce an nebun a fost la Galati! Totul s-a incheiat intr-un spectacol fabulos in fata a mii de fani. TRIMITE-LE AICI MESAJUL TAU

100 de ani de fotbal pentru un titlu! Moldova a data prima campioana a Romaniei! Echipa cu singurii jucatori din Romania care au cerut diminuarea salariului a ajuns acum campioana Romaniei.

Otelul a primit trofeul si medaliile de campioana intr-un show in fata a mii de suporteri din Galati, dupa ce au facut turul orasului intr-o masina descoperita.

Otelul Galati se gandeste acum la Liga Campionilor! Este echipa cu cel mai mic coeficient din Liga in sezonul viitor si cauta acum un stadion pe care sa joace in Liga.

"Vom construi o arena de Liga in 3 luni", este promisiunea aproape imposibila a lui Marius Stan. Si Dorinel a facut o promisiune inainte de a primit medalia de campion: "Raman la Galati", a spus antrenorul Otelului.

TRIMITE-LE AICI MESAJUL TAU

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!