Kombat

Un nou atac al lui Ghita la Morosanu! "Ai curaj sa lupti cu mine barbateste?! Esti mai tanar, mai puternic si mai popular"

Daniel Ghita (37 de ani) l-a provocat din nou pe Catalin Morosanu (34 de ani). Ghita vrea sa intre in ring si sa le arate ce poate celor care spun ca e "batran".

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Noiembrie 2018, 19:55
Data actualizarii: Duminica 04 Noiembrie 2018, 20:01

Daniel Ghita a revenit dupa trei ani in ringul de kickbox si l-a batut pe Dzevad Poturak in prima repriza, prin KO. Luptatorul de 37 de ani vrea ca urmatorul sau adversar sa fie Catalin Morosanu (34 de ani).

Ghita spune ca vrea sa le arate ce poate celor care spun ca "e batran". El vrea sa se lupte cu "lupii tineri".

"Am spus ca toti marii <campioni> ai Romaniei sa vina in ring si sa lupte cu mine. Dar pauza! Nu-i aud si nu-i vad decat la emisiuni TV< unde sunt toti <campionii>. Luptatorilor, aveti sansa...

Ca nu mai sunt bun, ca sunt batran, dar vreau sa lupt cu lupii tineri, marii campioni K1, pe care nu-i vad pe la actiuni civice, doar la TV", a scris Ghita pe contul sau de Facebook.

Ghita i-a transmis lui Morosanu: "Ai curaj sa lupti cu mine barbateste? Esti mai tanar, mai puternic, mai popular si cel mai bun din Romania. Astept raspunsul".

51 de victorii si 11 infrangeri are Ghita in ringul de kickboxing.

CITESTE SI

Modifică setările cookies