Kombat

BOMBA! Legenda K-1 si Pride, croatul Mirko Cro Cop a facut atac cerebral! In ce stare se afla

Mirko Cro Cop a suferit un atac cerebral.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Martie 2019, 13:43
Data actualizarii: Marti 05 Martie 2019, 13:54

Legendarul luptator Mirko Filipovic, poreclit Cro Cop, a suferit un atac cerebral la sfarsitul saptamanii trecute. Acesta era la antrenamentul de dimineata, cand a simtit o vena de la gat ca i s-a intarit, dupa declaratia acestuia.

Cro Cop a fost dus de urgenta la spital, acolo unde s-a descoperit ca a facut atac cerebral, suferind o hemoragie craniana. "Nu a fost in urma unei lovituri, pur si simplu s-a intampla", a declarat croatul.

Acesta spune ca este in afara oricarui pericol, insa si-a anuntat definitiv retragerea din sport, dupa ce doctorii i-au interzis sa mai fie lovit la cap. "Voi face sport in continuare, dar nu voi mai lupta in gale. Voi merge la sala sa dau la sac, sa fac palmare", a spus Cro Cop.

Croatul este unul dintre cei mai titrati luptatori din istorie. Acesta a castigat titlul K-1 in 2012, si a fost campion in Rizin in 2016. Cro Cop este recunoscut pentru loviturile sale devastatoare de picior, avand in total peste 150 de meciuri la profesionisti in box, kickbox si MMA, mai mult de jumatate din ele castigate prin KO.

Modifică setările cookies