Scandal urias la Soci: 1.9 milioane de oameni au invadat internetul sa isi ceara titlul olimpic. Ce s-a intamplat

Scandal urias la Soci: 1.9 milioane de oameni au invadat internetul sa isi ceara titlul olimpic. Ce s-a intamplat

1.9 milioane de oameni au semnat o petitie in Coreea de Sud pentru a cere reexaminarea notelor din proba feminina de patinaj artistic de la Soci.

Sud-coreenii sustin ca ruoasica Adelina Sotnikova a castigat nedrept in fata lui Kim Yu-Na.

"Delegatia sud-coreeana de la Soci a rugat federatia de patinaj sa-i ceara presedintelui ISU, Ottavio Cinquanta, sa examineze notele din proba individuala feminina, pentru a stabili daca sunt in conformitate cu regulile ISU", a anuntat KSU.

Sotnikova, care a fost a doua la Euro-2013 si 2014, s-a clasat pe locul noua la CM in martie 2013. Insa rusoaica si-a imbunatatit punctajul la Soci, reusind, la programul liber, o crestere de 18 puncte in doar o luna.

Sambata, la ora 10.00 GMT, peste 1,9 milioane de internauti au semnat o petitie pe site-ul change.org pentru o ancheta referitoare la concursul feminin. CIO a explicat ca nu este ingrijorat de solicitarea KSU. "Aceasta scrisoare nu ar trebui sa duca la o ancheta", a declarat purtatorul de cuvant al CIO, Mark Adams.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies