Gluma zilei la Soci, inainte semifinalei SUA - Canada, la hochei: "Cine pierde, il pastreaza pe Justin Bieber!" :)

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Jocurile Olimpice de la Soci, cele mai scumpe din istorie, au intrat pe ultima suta de metri, iar hocheiul, unul dintre sporturile vedeta ale Olimpiadei, este aproape sa-si desemneze noua regina.

Dupa ce nationala de hochei feminin a Canadei a reusit sa isi adjudece cel de-al patrulea titlu consecutiv, hocheistii canadieni vor si ei sa le calce pe urme fetelor. Pentru asta, insa, canadienii trebuie sa treaca de cel mai dificil adversar - Statele Unite, in semifinale.

Disputa dintre cele doua tari de pe teritorul Americii de Nord a nascut o serie de discutii contradictorii, fanii canadieni si suporterii veniti din Statele Unite discutand pe seama suprematiei in hochei.

Discutiile si-au pastrat insa tonul prietenos, iar glumele au starnit amuzamentul tuturor. Una dintre cele mai tari faze s-a petrecut la Chicago, unde mai multi fani distrati au afisat un panou care a devenit imediat viral pe internet.

"Cine pierde meciul, il pastreaza pe Justin Bieber", s-au amuzat acestia pe seama cantaretului canadian, protagonist al unor scandaluri mari in ultima vreme.

In cealalta semifinala de la Soci se vor intalni Finlanda si Suedia.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies